FEDERACIO CATALANA DE LLUITA
Federació

CATALANA DE LLUITA

Ct.España 2014Galeria Multimedia

Imatges

Imatges del Campionat d'Espanya

Videos

Veure els combats del Ct. Espanya 2014

Descripció

La nostra federació torna a demostrar que és la gran potencia de la lluita a l'estat Espanyol amb una primera posició en lliure olímpica i una tercera posició en grecoromana.

Això a sigut gracies als ors aconseguits per Oscar Parra en grecoromana, Junier Castillo, Taymuraz Friev, Héctor Rodríguez i Jonathan Álvarez que hem de ressaltar que aquest any aconseguit el doblet en les categories junior i sènior.

Les plates de Leonardo Quintero que va fer la final amb Óscar Parra però guanyant en rondes els més forts del pes, Kildare Pérez, i Cristian Galera.
Les terceres posiciones de Daniel Marín, Victor Ferrándiz i Albert Boties. Aquest resultats vam fer que la nostra federació torni a exhibir la seva qualitat dels seus lluitadors demostrant que encara que no rebin les ajudes que reben altres lluitadors de altres comunitats sempre tindrem un nom a la lluita.

Per últim, hem de mencionar a Hrant Karepetyan, lluitador del club d´hayastan, que encara que contra les recomanacions del metge no es va voler perdre el seu primer campionat d'Espanya sènior i sense poder quasi caminar.


Felicitats a tothom.