FEDERACIO CATALANA DE LLUITA
Federació

CATALANA DE LLUITA

Començament dels entrenaments al CAR


Els entrenaments al Car comencen i amb l'ajuda dels fisios esperem que vagi molt be tota la temporada.

Entrenaments Específics


El gimnasta ,3 vegades medallista olimpic, Gervasio defer , fa un entrenament específic de mortals als nostres lluitadors per continuar millorant tots els nostres aspectes com a lluitadors.

JONATHAN ÁLVAREZ AL CAMPIONAT DEL MÓN


Jonathan ja està fent els entrenaments específics pel campionat del món. Sergio Blanco i Cristian Galera son els escollits per ajudar-li en la seva preparació.

Jonathan estava preparat i motivat per treure un bon resultat al seu primer campionat del món. No va tenir un bon sorteig però igualment tothom tenia confiança amb ell.
Va perdre el primer combat 2 - 12 amb Haydar Yavuz (Turquia)i amb posibilitats de repescar estava concentrat amb els següents combats, però Haydar es va trobar amb un imparable Murad Suleymanov (Azerbayan) que no va aconseguir guanyar i Jonathan va quedar eliminat de la competició.
Recordem que a Jonathan li queda un any més de Junior per poder demostrar la seva qualitat com a lluitador i continuant representant a la lluita catalana .
JONATHAN ÁLVAREZ AL CAMPEONATO DE EUROPA


Nuestro representante de la Federación Catalana de Lluita, Jonathan Álvarez, ya está preparado para representar al estado español en el Campeonato de Europa Junior. Jonathan saldrá hacia Polonia el domingo día 15 de Junio.

Próximamente nuevas noticias y resultados.
JONATHAN ÁLVAREZ BECADO POR EL COE Y TELEFÓNICA


Ayer 28 de Mayo el comité Olímpico Español y telefónica, presentaron el programa PODIUM que becará a Jonathan Álvarez entre otros luchadores menores de 23 años con opción de clasificarse para los Juegos Olímpicos de Río 2016.Esta beca para dirigido para los no olímpicos, menores de 23 años y que no están en plan ADO son los requisitos que se deben cumplir para obtener la beca. Las becas son individuales y personales e incluyen ayuda "económica y técnica"
Jonathan en USA


Jonathan después de haberse reservado en la competición de Rumania para poder ir a uno de sus mejores stages este año, ya está en USA (New York).

Ya ha empezado a entrenar duro con todas las University y los High school para aprender de ellos y su manera de entrenar. Está entrenando en la modalidad de la NCAA que se practica como deporte universitario aunque varían las puntuaciones y algunas normas pero es ahí de donde salen los mejores deportistas de lucha de USA cuando pasan a la Wrestling.

Éxito de los chicos del Car


Els lluitadors del car de sant cuigat després de passar per moltes lesions abans del campionat d´Espanya han tornat a demostrar que Bernardo Martínez segueix com un dels millors entrenadors de tot Espanya.

Van sumar 6 medalles de les quals 4 d´or i 2 de plata. El treball d´aquest grup any tras any van donant els seus fruits i les recompenses amb tituls que van aconseguin. Em de resaltar a Jonathan Álvarez que va aconseguir el doblet Junior i Senior aquest any demostrant que amb els seus 19 anys ja está a la élit del lluitadors espanyols.

Per últim, després del incident que va tenir el nostre entrenador, tots volem que es recuperi i torni a entrenar-nos com ho feia abans.

Recuperat maestro!